Over Ons

AUTOBEDRIJF SETZ HOOGEZAND B.V.

"het vriendelijkste autobedrijf"

Setz Hoogezand is specialist in Suzuki en Renault en autoverhuurder. Onze werkplaats is geheel ingericht voor onderhoud aan alle merken auto’s.

 

Suzuki Specialisme

Wij zijn ruim 30 jaar Suzuki dealer geweest. Een Suzuki-dealer, en nu Suzuki als specialisme, van het eerste uur dus. In deze periode hebben wij ruim 5.500 nieuwe Suzuki´s verkocht en evenveel gebruikte Suzuki´s.

Auto onderhoud

Voor wat betreft onze werkplaats zijn wij ons, naast uiteraard onze enorme kennis van het merk Suzuki, steeds meer gaan specialiseren in algemeen auto-onderhoud. In dit algemeen onderhoud ligt onze specialisatie bij de merken Renault en Land-Rover. Maar geen enkel merk heeft geheimen voor ons. Door de aanwezigheid van diverse merkgerelateerde en ook algemene uitleescomputers zijn wij in staat alle kleine maar ook ingewikkelde storingen uit te lezen en te verhelpen, van welk merk dan ook.

Uiteraard worden onze monteurs zeer regelmatig bijgeschoold binnen onze branche, waardoor ook de kennis van de laatste technische snufjes altijd “up to date” is.

Bovag Lease Service Center

Sinds 15 maart 2013 zijn wij tevens gecertificeerd Bovag Lease Service Center. Dit houdt in dat alle leaseauto’s van welk merk of leasemaatschappij dan ook, bij ons welkom zijn en van de leasemaatschappij ook aangeboden mogen worden voor onderhoud en reparatie bij ons. Deze certificering geeft aan dat wij voor leasemaatschapijen voldoen aan de door hun gestelde hoge kwaliteitseisen en waarborgt dan ook de onze hoge kwaliteitsstandaard.

Wagenparkbeheer

Ook doen wij voor bedrijven op contractbasis alles voor onderhoud, reparatie en wat eventueel meer gewenst is voor het betrouwbaar houden van hun wagenpark. Mocht u meer informatie willen over deze service, neem gerust contact op met Christiaan Setz om de mogelijkheden te bespreken.

Autoverhuur

Ook voor verhuur zijn wij al jaren een betrouwbare partner voor diverse bedrijven, instellingen, overheden, semi-overheden en particulieren. Door ons uitgebreide wagenpark en snelle (24 uurs indien gewenst) service kunnen ze altijd rekenen op passend vervoer op elk moment.

Auto ombouw en aanpassing

Wij zijn ons, naast het onderhouden en repareren van auto’s, ook gaan toeleggen op het ombouwen van bestelauto’s. Hiermee bedoelen wij het ombouwen van laadruimtes en cabine’s tot nagenoeg volwaardige mobiele werkplaatsen voor bedrijven. Wij hebben hiervoor speciaal een ruimte waar wij deze ombouw kunnen uitvoeren op professionele en vakkundige wijze. Mocht u vragen of belangstelling hebben neem dan contact op met Christiaan Setz.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf, waar wij u met veel plezier rondleiden om het te tonen.