Medewerkers

AUTOBEDRIJF SETZ HOOGEZAND B.V.

Christiaan Setz
Eigenaar / Werkplaatsreceptionist

Als hoofdtaak heeft Christiaan de aansturing van de werkplaats, receptie en het magazijn, u zult hem bij het aanbieden van uw auto voor onderhoud en/of reparatie dan ook vaak tegenkomen.

Uiteraard kunt u voor alles wat ons bedrijf aangaat contact met hem opnemen. Ook op- of aanmerkingen omtrent deze website, onze service of onze auto’s hoort hij graag.

cwsetz@autobedrijfsetz.nl of 0598-396815

Harriët Setz - Kielman
Eigenaar / Verkoper

Samen met Christiaan runt Harriët het bedrijf. Haar hoofdtaak is u te voorzien van een goede nieuwe of gebruikte betrouwbare auto.

Uiteraard kunt u ook contact met haar opnemen voor alle andere zaken omtrent het bedrijf.

hjkielman@autobedrijfsetz.nl of 0598-396805

Marcel Smit
Werkplaatsreceptionist / Planner verhuur

Marcel is naast Christiaan verantwoordelijk voor de receptie in ons bedrijf, en ook een regelneef dus. Tevens is Marcel in belangrijke mate verantwoordelijk voor de planning en logistiek van ons groeiende verhuurwagenpark. Heeft u vragen over uw auto omtrent onderhoud en/of reparatie, of heeft u vragen over huurauto’s,  neem gerust contact met hem op.

msmit@autobedrijfsetz.nl of 0598-396815

Peter Schuurmans
Werkplaatschef, 1e monteur en APK keurmeester

Onze alleskunner. Als werkplaatschef moet Peter beschikken over een enorme kennis en kunde. Dat is hem zeker gelukt, al leert hij natuurlijk nog wel elke dag bij.

Door zijn enorme ervaring is er geen klus te gek voor hem, of het nou een complete motor uitbouwen of een complexe electronische storing is, uiteindelijk gaat de auto goed gerepareerd de deur weer uit.

Kevin Kemper
1e Monteur en APK keurmeester

Kevin heeft ook al heel wat jaren bij ons bedrijf achter de rug. Hij blijft leren en heeft daar veel mogelijkheden voor. Ook voor Kevin is ondertussen geen klus te gek! Als eerste monteur en APK keurmeester is hij ook een belangrijke schakel in ons bedrijf!

Janine Zaaiman
Monteur in opleiding

Janine is onze jongste medewerker en monteur. Al van kinds af aan wist ze zeker dat ze automonteur wilde worden. Ze is druk aan het leren en wij ondersteunen haar daar graag bij. Wij zijn superblij met haar en hopen dat wij veel van haar en zij veel van ons kan leren!